27 Aralık 2007 Perşembe

MIFF Fuarında %85 Doluluk Oranına Ulaşıldı

Mobilya alanında Asya kıtasının en önemli fuarları arasında yer alan Malezya Uluslararası Mobilya Fuarı (MIFF) 04-08 Mart 2008 tarihleri arasında Putra Dünya Ticaret Merkezi (PWTC) ve Matrade Fuar ve Sergi Merkezi’nde (MECC) düzenlenecek. Bu yıl yaklaşık 80 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek MIFF 2008’de dünyanın değişik bölge ve ülkelerinden gelecek 470 katılımcının ürünlerini sergilemesi bekleniyor."



Şu ana kadar % 85 oranında doluluk oranı yakalayan MIFF Fuarı katılımcılardan gelen yoğun talepler üzerine bu yıl kesintisiz karşılıklı yolcu taşıma hizmeti ile birbirine bağlanan Putra Dünya Ticaret Merkezi (PWTC) ve Matrade Fuar ve Sergi Merkezi’nde (MECC) düzenlenecek.

Yaklaşık 80 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek MIFF 2008’de tüm dünyadan gelecek 470 katılımcının ürünlerini sergilemesi bekleniyor. Geçen yıl MIFF 2007’ye katılan toplam 7.266 uluslararası ziyaretçinin % 20.9’u Avrupa’dan, %17.3’ü Asya’dan ve % 11.3ünü Orta Doğu’dan gelmişti.

MIFF 2008 Fuarı için Matrade Fuar ve Sergi Merkezi özellikle ev mobilyası ve yataklar için ayrılırken Putra Dünya Ticaret Merkezi’ndeki fuar alanında ofis ve ev mobilyası ürünleri sergilenecek.

Bu ayrım ziyaretçilerin görmek istedikleri ürün seçimlerini kolaylaştırarak zamanları nı daha verimli kullanmaları nı sağlayacaktır.

Bölgesinde aynı tarihlerde düzenlenen birçok fuar olmasına rağmen MIFF Fuarı ürünlerde, tasarım tarzlarında ve malzemelerde meydana gelen değişim trendlerini takip ederek ilerleme hızını devam ettiren tek fuar olması ile diğerlerinden ayrılmaktadır.

Bununla beraber fuar organizatörlerinin yenilikçi katılımcılara yer vermesi sayesinde MIFF’e gelen ziyaretçiler değişik satın alma ihtiyaçlarına ve hedeşerine ulaşma imkanına kavuşmaktadı r.

MIFF Fuarı katılımcılarının yaratı cılık, beceri ve orijinallik taşıyan ürünleri sergilemesi ziyaretçilerin her yıl bu şova gösterdikleri ilgiyi arttırmaktadır. Ziyaretçilerin büyük bir bölümünün MIFF Fuarı’nı sonsuz fırsatlar mekanı olarak yorumlaması da bunun bir kanıtıdır. MIFF her ne kadar dünyanın en büyük fuarı olmasa da global mobilya fuarları arasında en yüksek satın almacı ülke rakamına ulaşan fuar özelliğindedir.

14 yıldır güçlenerek büyümeye devam eden MIFF Fuarı, pazar ihtiyaçları paralelinde kaliteli ürünleri sergilemekte ve tüm satın almacıların profiline uygun geniş fırsatlar sunmaktadır. Dünyada gittikçe tanı nmaya başlanan MIFF Fuarı sektördeki tedarikçilere ve satın almacılara, bilgi alışverişi, alım ve satım anlamında önemli bir mobilya ticareti platformu olmaktadır.

Uluslararası ticaret fuarı statüsüyle MIFF tüm dünyadan kaliteli katılımcıları ağırlayarak Asya’nın genişleyen mobilya piyasası ile tanıştırmaktadır. Bunun yanında 2 milyar kişinin yaşadığı Doğu Asya piyasası için mükemmel bir ticaret platformu olan MIFF Fuarı, katı lanlarının oluşturduğ u ve birden fazla dilin konuşulduğu ortam sayesinde iletişim rahatlığı ve zenginliği sağlamaktadır.

Asya’nın en büyük mobilya fuarlarından biri olan MIFF tamamen hedef ziyaretçi profili ile katı- lımcılara şirketlerini sektör içinde daha geniş şekilde tanıtma, yeni ürünlerini sergileme ve müşteri veri tabanı bilgilerini güncelleştirerek genişletme imkanı vermektedir.

Hiç yorum yok: