27 Aralık 2007 Perşembe

9. OFİS MOBİLYALARI FUARI 8-12 Eylül Tarihleri Arasında Beylikdüzü'nde Kapılarını Açıyor

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ile OMSİAD (Ofis Mobilyaları Sanayici ve İşadamları Derneği ) işbirliği ile düzenlenen Uluslar arası İstanbul Mobilya Fuarı - 9. Ofis Mobilyaları 8 – 12 Eylül 2007 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü, Istanbul’da düzenlenecektir."



ULUSLAR ARASI İSTANBUL MOBİLYA FUARI 2007, 9. Ofis Mobilyaları Fuarı yüksek teknolojiyle üretilmiş, yeni yüzyılın estetik standartlarıyla donatılmış ofis & ev mobilyası ve aksesuarlarının bir arada sergilenmesi, ofislerde ve evlerde fonksiyonel mekan çözümlerini bir arada sunmak ve ilgilileri tek bir çatı altında sektör ile buluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Bir önceki fuara 15 ülkeden A.B.D., Almanya, Belçika, Çin, Güney Kore, Hindistan, Hong Kong, İngiltere, İspanya, İtalya, Japonya, Kanada, Tayland, Tayvan ve Türkiye) toplam 234 firma ve firma mümessilliği katılmış, yurt dışından 42 ülkeden olmak üzere toplam 15.235 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Fuarı ziyaret eden profesyonel ziyaretçilerin ve ilgililerin firma faaliyet alanları dağılımı; Mobilya İmalatı - Satışı, İç Mimarlık - Mimarlık Bürosu, Ev Tekstili - Döşemelik Kumaş, Dekorasyon, İnşaat Sanayi, Sağlık Kurumları, Konu ile İlgili Eğitim Kurumları, Öğretmenler, makine Sanayi, Boya & Kimya Sanayi, Aydınlatma Elemanları, Halı -Yer Döşemeleri, Turizm, Bankacılık - Finansal Kiralama, Nakliye ve Cam Sanayi şeklinde olmuştur.

Dünyanın dört bir yanından tarafı ndan fuarı ziyaret etmesi beklenen uluslararası ziyaretçiler yeni teknolojileri ve gelişmeleri fuar sırasında değerlendirebilme olanağı na sahip olacaklardır.

ULUSLAR ARASI İSTANBUL MOBİLYA FUARI 2007; 8-11 Eylül tarihleri arasında saat 10:00 - 19:00, 12 Eylül 2007 günü ise 10:00 -18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Hiç yorum yok: