27 Aralık 2007 Perşembe

BIFE - TIMB 2007 Fuarı 5 - 9 Eylül 2007 Tarihleri Arasında Bükreş’te Yapılıyor

" Bife-Timb Uluslararası Mobilya, Ev Tekstili, Mobilya Yan Sanayi ve Ağaç İşleme Fuarı 05-09 Eylül 2007 tarihleri arasında Romanya’da yapılıyor. Bu yıl 16’ncı kez düzenlenen fuarın Türkiye’den milli katılım organizasyonunu Meridyen Uluslararası Fuarcılık gerçekleştiriyor."



Romanya’nın en büyük uluslararası mobilya fuarı Bife-Timb, bu yıl yine başta balkanlar ve Doğu Avrupa olmak üzere türkiye ve Ortadoğu ile karadeniz ülkelerini de içeren geniş bir alanda faaliyet gösteren mobilya ve mobilya tedarikçilerini başkent Bükreş’te bir araya getiriyor.

Türkiye’den, Meridyen Uluslararası Fuarcılık milli katılım organizasyonuyla fuara katılan sektör temsilcileri, uluslararası arenada ürünlerini sergileme fırsatı buluyor.

Romanya’nın en büyük fuar alanında gerçekleşen fuara geçen yıl, 18 ülkeden 580 firma katıldı.

56 bin metrekare net alan üzerine kurulann fuarı, 8 bini yabancı olmak üzere toplam 80 bin kişi ziyaret etti.

Fuarda; ev, mutfak, banyo mobilyaları, ofis mobilyaları, iç dekorasyon ürünleri, mobilya yan sanayi ürünleri, ağaç işleme makineleri, boya, vernik ve yapıştırıcılar, döşemelik kumaşlar ürünleri sergileniyor.

Bilindiği gibi sektörümüz açısından en uygun hedef pazarlardan olan Romanya hem ekonomik ilişkiler hem de yakınlık nedeniyle Balkan ülkeleri arasında en yoğun ikili ticari ilişkilerin yaşandığı bir ülke olup, nakliye sorunlarının en alt düzeyde yaşanması ve Türkiye’den gidecek ürünlerde gümrük oranları neredeyse sıfır düzeyine indirilmiş olması nedeniyle de önemli avantajlara sahip

Hiç yorum yok: